9 Ağustos 2012 Perşembe

Yine de

Uyandığımda uzaktı yine. Yine uzayıp “gidiyor bu hikaye..
Öyle bir ayr
ı kalma ki,öyle bir sensizlikti ki,ikiye bölündüğüm gibi kendimi buldum yaraların içinde.Aynı enkaz,ve yine dağılmış bir biz vardı elimde. Zamanda giderek güçsüzleşeceğimizi öyle iyi biliyordum ki,suskunluğun tadını çıkarmak istedim veda ederken de. Yorgundum yastan,hala dört yanım hasret.Yanında bile..
Ne garip.

Bir yan
ımdı sanki hep çırpınan.Bütünü boğuluyor oysa sende. Bu hüznü iyi biliyorum. Ama gözükmüyorsun. Sönmeyen sigaralardan mı bu duman? Yine mi yoksun?
Eskiyorum ben gittikçe.Eskiye dönmedikçe.Bitir art
ık bu sancıyı,üzerimde kaçıncı işkence ?
Yolun neresi bilmiyorum.Yar
ı yaşımdayım henüz.Bu,daha çok acıyı anlatmanın ölüm öncesi yoludur heralde.Çok şey ummuştum bu kez.Çok geçmişti çünkü.Çok geçmeden karanlık bastırdı üzerime.
Masallar
ın ışığı az.Yıldızlar eksik.Sessizliğin bozulmasına sevinmiştim seni gördüğümde.Cevaplar değişmedi.Aynı boşluğu yineliyorum bu gece de.Kül olup kalıyorum her seferinde. Doğduğumda aynı hayal kırıklığına yürüyorum bile bile.Hayatın en büyük kumarı bu aşk değil mi ? Aynı ifade..
Hiç ku
şku duymadığım gerçekler korkutuyor şimdi.Tutamıyorum üstüme düşen yanlış zamanları.Yoruldum iyice.Kendimle’ aramdaki koca farkı gösteriyor Tanrı.Hiç farkına varmadan uykuya dalıcam bu gece.
Bu enkazda dolanmay
ı bile özlemişim.Ama ağlamıyorum,yine de…

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Bir Gün

Her şey o anda başlamıştı. Her şey,bugün burada başladı.
Sonra bitti.